Tennisvakantie

Memories that live forever

GA JE MEE OP TENNISAVONTUUR?!

Zin om even te verdwalen in een wereld die we ons wellicht nu even niet voor kunnen stellen, maar die deze zomer weleens heel reëel zou kunnen zijn, lees dan vooral verder!

Een tennisvakantie in het Alpen Experience Hotel is echt een bijzondere ervaring, dat is wat wij terug krijgen van onze gasten. Het is persoonlijk, op maat, kwalitatief sterk, gezellig, in een prachtige omgeving en vooral een belevenis om nooit te vergeten.

We bieden twee verschillende tennispakketten aan. Bij pakket 1 kies je voor één keer per dag training, bij pakket 2 zijn dat twee momenten per dag. We hebben een compleet eigen team aan Nederlandse tennistrainers van tennisschool WiTS Tennis, onder leiding van C licentie trainer Bob Witsiers.

Oostenrijk biedt met zijn veelzijdige natuur niet alleen tennis. Daarom is bij ons heel veel mogelijk en passen we jouw vakantie naar jouw dromen aan. Zo kunnen we ’s ochtends gaan trainen en ’s middags een hike maken door de prachtige omgeving van het Schladming Dachstein gebergte. Of ben jij een echte thrillseeker en kies je voor een uitdagende klettersteig route? Ook daar zijn wij in thuis en begeleiden je naar de mooiste plekken. Dit is pakket 3, volledig op maat. 

Tot slot mag een dagje Salzburg niet ontbreken, want WOW! wat is dit een bijzondere, veelzijdige, karakteristieke en gezellige stad. Erg leuk om een dag in deze sprookjesstad te verdwalen.

Klinkt dit als jouw volgende avontuur? Neem dan gerust contact met ons op.

PAKKET 1X PER DAG TRAINING

Wil jij deze week je dagen heerlijk beginnen met een uitgebreide trainingssessie, maar de rest van de dag geheel zelf inkleuren? Dan is dit pakket voor jou!

PAKKET 2X PER DAG TRAINING

Heb jij altijd al een stap willen maken in de sport en heb je zin om daarmee aan de slag te gaan? Sla dan nu je slag! Ook is er met twee keer per dag trainen, zeker nog ruimte voor ontspanning.

PAKKET TENNIS & BERGEN

Is tennis jouw grote passie, maar lijkt het je ook gaaf om de mooiste plekjes van de Oostenrijkse Alpen te ontdekken? Tijdens deze reis is niets te gek en maken we een mooi programma op maat.

Alpen Experience Hotel

Tunzendorf 53

8962 Michaelerberg / Pruggern

info@alpenexperiencehotel.com

+43 (0)3685 24 444

© 2019 ALPEN EXPERIENCE HOTEL

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
Onze Services

Gratis Wi-Fi toegang 

 Bar & restaurant

Ski bus voor de deur

Taxi busjes

Gratis parkeren