top of page

Arrangementen

Neem voor meer informatie even contact met ons op

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy.

Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

groepsreizen

Met 55 bedden is het Alpen Experience Hotel bij uitstek geschikt voor groepsreizen. We maken graag samen met jou een groepsreis op maat. Er is veel mogelijk.

Het Alpen Experience hotel is gespecialiseerd in Tennisreizen, Wintersportvakanties en Managmenttrainingen. 

Als je dat wil maken we zelfs een passend avondprogramma voor je. Je kunt hierbij denken aan teambuildingsactiviteiten, een presentatie of spellenavond. We hebben in het hotel speciale groepsruimtes waar je met je groep kunt verblijven. Je kunt zelfs apart met jouw groep ontbijten of dineren.

familieweken

Het Alpen Experience Hotel heeft regelmatig familieweken. Dat betekent dat er dan extra aandacht is voor de wensen voor jou en je gezin.

Blije kinderen, blije ouders

Zo wordt er extra rekening gehouden met kinderen en is er zelfs een heus kinderprogramma in de avond. Zo kunnen de ouders even rustig napraten over de avonturen van die dag terwijl de kinderen zich vermaken. 

bedrijfsuitje

Met je collega’s lekker de bergen in? Samen sportief presteren? Of deelnemen aan ons managementprogramma? Dat kan uitstekend in ons hotel. 

We bieden geheel verzorgde bedrijfsreizen aan, waarbij we alles regelen.

Als je dat wil maken we een passend programma voor je. We organiseren teambuildingsactiviteiten (bijvoorbeeld boogschieten of Expeditie Robinson) en zelfs voor een avondprogramma kun je bij ons terecht. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan. We hebben in het hotel gezellige groepsruimtes waar je apart met jouw bedrijf kunt vertoeven. Er zijn ook ruimtes die je voor vergaderingen kunt gebruiken. 

 

We maken graag samen met jou en je bedrijf het verblijf tot een onvergetelijke Alpen Experience. 

bottom of page