top of page

WINTERSPORT

Children of winter never grow old

De familieweken van het Alpen Experience Hotel staan in het teken van gezinnen, families en vriendengroepen met kinderen. In deze weken nemen wij alle zorgen uit handen en creëren wij een volledig verzorgde wintersport voor jou en jouw gezin. Jouw vakantie is op basis van halfpension, skilessen en een uitgebreid animatieprogramma. Dit alles organiseren wij met ons eigen team van Nederlandse instructeurs.

Hoe beleef je een vakantiedag in het Alpen Experience Hotel?

Wakker worden doe je in ons hotel met een prachtige view over de Dachstein area of ons geliefde dorp Tunzendorf. Terwijl de bergtoppen stralen in het ochtendzonnetje geniet jij van het ontbijtbuffet in het restaurant.

Na het ontbijt vertrekken we naar de pistes van de Ski Amadé. De kinderen gaan samen met hun skileraar richting de bergen om daar de leukste tijd van hun leven te maken. Lunchen doen we gezellig met elkaar, dus alle ouders zijn van harte welkom om naar de verhalen van hun kinderen te luisteren.

‘s Middags gaan we door tot de lift zijn laatste ritje maakt. Bij aankomst in het hotel staat er een drankje klaar in de bar.

Aansluitend staat het diner voor jullie klaar. Het diner bestaat uit een buffetvorm
of een drie gangen keuzemenu

Wij zijn er niet alleen voor gezinnen, maar voor iedereen wintersport liefhebber, van beginner tot ver gevorderd. Vandaar dat wij ook beginners en off piste weken organiseren.

Ga je liever je eigen gang en wil je gewoon te gast zijn in ons heerlijke hotel? Ook dan ben je van harte welkom. Kom je met een grote groep? Ons hotel beschikt over een eigen discotheek, apres ski bar, restaurant. Klik hier voor onze arrangementen. 

 

We zien jullie graag komen! 

AL VANAF

INCL. HALF PENSION

€55,- p.p.p.d.

ALTIJD OP BASIS VAN HALF PENSION

IMG-20200229-WA0051.jpg

FAMILIEWEKEN

Dit wil je niet missen met je gezin. Eenmaal deelgenomen aan onze familieweken, dan wil je niet meer anders. Blije kinderen, blije ouders. Dat is waar wij voor staan. 

IMG_20200302_182037_154.jpg

BEGINNERSWEKEN

Heb jij altijd al de stap willen maken om op de latten te staan en zie jij jezelf al na een paar dagen de piste af gaan? Sla dan nu je slag! Wij zorgen ervoor dat jij alle aandacht krijgt die je nodig hebt.  

IMG-20190430-WA0039.jpg

OFF PISTE WEKEN

Altijd al willen leren om de poedersneeuw over de gezicht te laten spuiten? Of kun je dit al en wil je begeleid worden naar de mooiste plekken off piste? Dan zijn onze off piste weken echt AMAZING!

bottom of page