top of page
Alpen experience hotel
 

Een sfeervol hotel, gelegen in de prachtige omgeving van Schladming- Dachstein- Amadé. Prachtige ruime kamers, gezellige Oostenrijkse bar met restaurant waar je onder 't genot van een drankje en een maaltijd kunt nagenieten van een heerlijke dag in de bergen.

Laat de Alpen Experience maar beginnen.

Wil je weten wat je allemaal in de omgeving kunt doen? Check dan even onze specials.

Want het Alpen Experience Hotel is meer dan alleen een hotel. We organiseren ook volledig georganiseerde vakanties.

Kom je met een groep? Dan is er veel mogelijk.  Zo bieden we tennisvakanties aan, waarin je samen met een trainer een persoonlijk doel vaststelt en daar de hele vakantie mee aan de slag kunt gaan.

Er zijn een paar prachtige golfbanen in de buurt van het hotel. We hebben speciale golfreizen, waarbij je in het hotel verblijft en elke keer op een andere baan speelt. Al dan niet onder leiding van een pro.

Ook wandelen en fietsen is bijzonder in deze prachtige omgeving. Schladming- Dachstein is door "Op Pad" uitgeroepen tot een van de mooiste Oostenrijkse wandelgebieden. Of je nu op zoek bent naar actie, (hiken, skywalken, abseilen, bergklimtochten) of zelf op pad gaat, het blijft bijzonder dat dat avontuur begint zodra je het hotel uitstapt. 

In de winter is het natuurlijk heerlijk om lekker op de pistes van skigebied Amadé, Schladming -Dachstein te skiën en snowboarden

Beleef de bergen in het Alpen Experience Hotel.

Onze Services

Gratis Wi-Fi toegang 

 Bar & restaurant

Ski bus voor de deur

Gratis parkeren

bottom of page