top of page

Sport en activiteiten

Neem voor meer informatie even contact met ons op

Alpen experience hotel
 

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Sport en activiteiten

Als tennis je favoriete bezigheid is, beginnend of al vergevorderd, dan tennis je natuurlijk ook het liefst in je vakantie.

In samenwerking met WiTS Tennisschool organiseren we een tennisvakantie voor jullie. De trainingen worden gegeven op de nabij gelegen tennisbanen.  Je krijgt intensieve begeleiding van een trainer en samen bepalen jullie wat je te behalen doel is die vakantie. 

If You Eat, Breathe and Live Tennis dan gun je jezelf deze Alpen Experience.

GOLFspecials

In de nabije omgeving van het hotel liggen 5 mooie en voor de liefhebber ook uitdagende golfbanen, allemaal in de bijzondere setting van de bergen. We hebben regelmatig golfspecials waarbij je in je vakantie op alle banen kunt spelen. 

Of dat je wilt wandelen, fietsen, klimmen of heel iets anders in gedachte hebt, wij zorgen voor 

Niets spreekt meer tot de verbeelding dan wandelen in deze prachtige omgeving. Het gebied Schladming - Dachstein is door "Op Pad", het outdoortijdschrift van de ANWB uitgeroepen tot mooiste wandelgebied van Oostenrijk. 

Wintersport

In het prachtige skigebied van Schladming – Dachstein is het heerlijk skiën en snowboarden. Het gebied is aangesloten bij Ski Amadé.

Bij het Alpen Experience Hotel kun je een geheel verzorgde wintersportreis boeken. 

Na een heerlijke buitendag eenmaal terug in het hotel zorgen wij dat daar een hapje of drankje voor je klaar staat in onze gezellige bar. Je hoeft na zo’n intensieve dag nergens meer naar toe, want je kunt ’s avonds gewoon aanschuiven in het restaurant. 

bottom of page