top of page

Het hotel

Stel je voor….

 

Het is vroeg in de ochtend, je hebt heerlijk geslapen. Je stapt je lekkere bed uit en loopt naar het raam. Je doet de gordijnen open en een voorzichtig zonnestraaltje verlicht de ruime kamer. Je doet het raam open en snuift de heerlijk frisse berglucht op. Je blijft daar even staan kijken. Gewoon omdat het zo mooi is. Je ziet de bergen, de wandelpaden, de bomen in de prachtige kleuren, de besneeuwde bergtoppen en vooral ervaar je de weidsheid.

Ja dit is een prachtige dag om eropuit te trekken. De bergen in.

 

Laat de Alpen Experience maar beginnen.  

Werbung 2011 021_edited.jpg
Werbung 2011 004_edited.jpg
Kamers en appartementen

 

In ons 3 sterren hotel kunt u ervoor kiezen om op een hotelkamer of in een appartement te verblijven. Alle kamers zijn ruim en met mooi hout afgewerkt, precies zoals je dat van een goed Oostenrijks hotel verwacht. De sfeer is vriendelijk en rustig.

We hebben 2, 4 en 6 persoons kamers en appartementen.

Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, klik hier.

IMG_7985.jpg
Bar vorne_gross.jpg
Eten en drinken

 

Er is een fijne ontbijtruimte waar ’s ochtends een heerlijk ontbijt op je wacht. Je kunt tijdens het ontbijt ervoor kiezen om een lunchpakket te maken, zodat je de hele dag in de bergen kunt verblijven. Of je komt op je gemak in het restaurant lunchen.

Als je na een dag buiten zijn weer in het hotel komt, kun je in de gezellige bar een lekker drankje drinken. Of je neemt een heerlijke warme chocomelk met slagroom, gewoon omdat dat zo lekker is. 

’s Avonds kun je een lekker hapje eten in het gezellige restaurant. Lekker eerlijk eten met een goed glas wijn. Een mooie setting om alle avonturen van de dag nog eens de revue te laten passeren. 

Bar_edited.jpg
Gang zum Restaurant_edited.jpg
Vergader- en feestruimtes

 

We hebben aparte vergaderruimtes in het hotel. Er is zelfs een eigen discotheek inpandig. Ruimte genoeg om een mooi trouwfeest te geven. Of een teambuildingsactiviteit te organiseren. Of met je eigen groep een filmavond te houden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u even contact met ons opnemen.   

berg.jpg
ski
Ski bus voor de deur

 

Het hotel ligt op 10 minuten afstand van skigebied Amadé. De skibus stopt voor de deur van het hotel. Mocht je met een groep zijn, dan is er ook de mogelijkheid om van de taxibus van het hotel gebruik te maken. Ook is het als groep mogelijk om op de terugweg de taxibus van het hotel te gebruiken. 

bottom of page