top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAlpen Experience Hotel

Tennissen, tennissen, tennissen. Met jou wil ik graag tennissen!

Met een groep enthousiastelingen stonden we voor het station van Venlo te wachten tot dat de groep compleet was. Iedereen kreeg een maatje aangewezen zodat we snel konden controleren of iedereen er nog was. Jade en Floor werden maatjes met Less, ze kenden elkaar nog niet en dachten dat Less een kind was van een jaar of 10, ze kwamen er snel achter dat dat niet het geval was!


Om 9:05 uur vertrok de eerste trein die we moesten nemen. Na een aantal keer van trein wisselen zijn we uiteindelijk bij Salzburg de trein uitgestapt. Daar hebben we nog even staan tennissen voor het station en vervolgens werden we opgehaald door Bob en Bo die ons naar het hotel brachten!


De rest van de dagen werden ingevuld met tennissen, tennissen, tennissen, hiken en andere leuke activiteiten. Tijdens de wandelingen in de bergen vloog Avi de berg op gevolgd door onze kleine Bo die altijd vooraan liep samen met Ruth die je ook echt niet moe kon krijgen. Robin was de stoere wandelaar van onze groep, hij liep met een echte wandelstok de berg op. Romy was de grootste doorzetter van ons allemaal!


Verder hadden we ook nog andere activiteiten als hiken, in de avond was Vince de topper die had bedacht dat levend Stratego met dieren kaartjes wel leuk kon zijn. Ook Marly had een te gek avond spel in elkaar gezet, namelijk een heuse tennis escape room waarin de groep moest zorgen dat Bob op tijd en met de juiste spullen bij zijn wedstrijd was! Ook zijn we gaan klettersteigen (klimmen tegen een berg aan), bijna iedereen is over de hangbrug heen gegaan en Jenna heeft zelf als haar angsten overwonnen tijdens het abseilen.


Toen was het al weer tijd voor de terugreis. Hier zijn helaas geen spannende verhalen over te vertellen, alles ging zoals gepland. Behalve dat we te veel lawaai maakte volgens andere reizigers, maar stiekem vonden ze het jammer dat ze geen Nederlands konden verstaan, anders hadden ze het vast net zo gezellig gehad als ons. In de laatste trein hebben we zelfs twee jongens zo ver gekregen dat ze gingen opdrukken in de trein!


Al met al hebben we een te gekke week gehad met z’n alle!

121 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page