top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAlpen Experience Hotel

Het zomerseizoen is begonnen!

De laatste sneeuwvlokken zijn gevallen en de skiliften zijn gesloten. Alpen Experience Hotel heeft genoten van de afgelopen winterse maanden. We hebben nieuwe en bekenden gezichten mogen verwelkomen en samen veel plezier beleefd. Steiermark kijkt uit naar een nieuw seizoen, het zomerseizoen!


Wandelen in de alpen

Wat is er mooier dan na een lekker ontbijtje de bergen in te gaan? Het zonnetje op de bol en erop uit gaan! Alpen Experience Hotel heeft verschillende dagprogramma’s samengesteld die perfect aansluiten bij jouw ideale zomerdag in de bergen. Zo worden vlaktes en toppen met elkaar afgewisseld, bezichtig je de mooiste watervallen en ontdek je de echte Oostenrijkse bergdorpjes.

Natuurlijk moet het wandelen leuk zijn voor iedereen. Daarom heeft Alpen Experience Hotel verschillende dagprogramma’s gerealiseerd. Zo kunnen beginners of ‘plezier wandelaars’ op vlak terrein wandelen. Op zoek naar iets meer avontuur? We bezoeken ook de Stoderzinken. Binnen 4 uur wandelen naar de top van 2048 meter… prachtig uitzicht gegarandeerd!

Ook dagtripjes naar bijvoorbeeld Salzburg worden niet overgeslagen. Deze bijzondere stad staat bekend als de geboorteplaats van Mozart maar ook kan je je wanen in de wereld van The Sound Of Music. Scenes uit deze film zijn hier namelijk ook opgenomen. Niet echt geïnteresseerd in geschiedenis? Geeft niets! De stad telt ontelbaar veel leuke boetiekjes. Vermaak voor het hele gezin!Workshops van het hotel

Ben jij liever creatief bezig in plaats van actief? Neem deel aan een van onze workshops!

Er worden verschillende creatieve workshops aangeboden door het hotel zoals een workshop schrijven, muziek of musical! Werk met jouw groep samen aan een mini musical waarbij jullie zelf kunnen bepalen waar deze over gaat… niets is te gek. Ben jij eerder de nieuwe Carry Slee? Waag je aan de workshop schrijven en creëer jouw persoonlijke verhaal.

Buiten deze workshops om zijn er ook workshops in de buitenlucht te volgen. Schilderen is er hier een van. Laat je inspireren door de mooie omgeving die Steiermark rijk is, en misschien ben jij na deze workshop wel de nieuwe Rembrandt!
Actief de zomer door

In samenwerking met WITS Tennisschool worden er tennisvakanties georganiseerd. Hierbij wordt iedereen vrijgelaten om een dag- of ochtendpakket af te nemen. Want wie wil er nu niet actief de zomer door? Alpen Experience Hotel laat in het hotel al weten dat persoonlijke aandacht en service in het bloed zit. Dit is bij de tennislessen niet anders. Lekker een balletje slaan, ieder op zijn eigen niveau met persoonlijke aandacht. Dit alles om samen een hoger niveau te bereiken! Krijg jij een kick van de tegenstanders een voor een uit te schakelen? Neem dan deel aan een van onze spannende toernooien. Liever een specifieke techniek verbeteren? Dan hebben wij perfecte thematrainingen voor je!


Alpen Experience hotel regelt deze speciale activiteiten deze zomer voor jou! Zien we je snel bij een van onze activiteiten?

111 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page