top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAlpen Experience Hotel

Een tennisvakantie? Waarom niet!?

“We hebben een ontspannen vakantie gehad. De dagen aan het water hebben we afgewisseld met een dag een stad bezoeken.” De vakantiegangers die dit in Nederland vertellen komen vaak uitgerust en bruin terug. Maar wat als je niet alleen uitgerust bent na je vakantie, maar je zelfs energie hebt gekregen van de vakantie?! Het Alpen Experience Hotel organiseert actieve tennisvakanties waar je energie van krijgt. Je gaat zulke gave activiteiten ondernemen dat je niet meer terug naar huis wilt!Grenzen verleggen

Of je nu een ervaren tennisser bent of je hebt nog nooit een racket in je handen gehad, de tennistrainers van de WiTS Tennisschool gaan het maximale uit jouw tennisspel halen. Met een training op maat worden er geen uitdagingen uit de weg gegaan. De trainers gaan onder leiding van C licentie trainer Bob Witsiers op zoek naar de grens van jou als tennisser. De uitdaging wordt gevonden en de grens van jouw tennisspel komt weer een stukje verder te liggen. Uitdagingen overwinnen zorgt voor een fantastisch gevoel en geven je weer energie voor de volgende training en voor de rest van de dag.


Peform like you’ve never lost

Dichtbij het hotel liggen buiten gravel banen en binnen hardcourt banen. Ongeacht het weer kan er dus altijd getraind worden! Jouw vakantie kan nooit in het water lopen. Dus kom je voor een tennisvakantie? Dan krijg je een tennisvakantie! Iedere dag kan er gepresteerd worden op de baan! Mocht het nodig zijn, leer je zelfs omgaan met de verschillende baansoorten en kom je terug in Nederland als een veelzijdige speler die alles aan kan!


Een programma op maat

Een tennisvakantie bij het Alpen Experience Hotel is veel meer dan alleen een tennisvakantie! Naast het tennissen neemt het Nederlandse Alpen Experience Team je mee naar de mooiste plekken van de omgeving. Denk aan een prachtige, avontuurlijke hike in de bergen of de bijzonder mooie plekken in de stad Salzburg. Tijdens de avontuurlijke activiteiten zal je ook je eigen grenzen gaan verleggen. Zo is er een berg met een klimwand van verschillende niveaus wat dus voor iedereen een uitdaging zal zijn. Samen met jou en met de begeleiders wordt het programma van de dag gemaakt. Zo beleef jij jouw ideale vakantie!


46 weergaven0 opmerkingen

Opmerkingen


bottom of page